Resultaten voor eenmalige schoonmaak

 
eenmalige schoonmaak
 
Schoonmaak: laat je woning onder handen nemen door een professional.
Schoonmaak: waarvoor een schoonmaakdienst inschakelen? Door beroep te doen op een schoonmaakdienst zoals een poetsvrouw, heb je garantie dat het resultaat piekfijn zal zijn. Een professionele schoonmaakhulp weet ook perfect welke producten geschikt zijn voor jouw klus, zonder daarbij schade te veroorzaken. Enkele voorbeelden van schoonmaakwerk waarvoor je hun hulp kan inroepen zijn.: het eenmalig of periodiek schoonmaken van bedrijven, kantoren, winkels, horecazaken of particuliere woningen., het wassen van ramen., het afwassen van cornissen, rolluiken of koepels., de eerste opkuis van een nieuwbouw of na verbouwingswerken., het reinigen van tapijten, zonnewering of zonnepanelen., het ontmossen van gevels, opritten en daken., het ontruimen of ontsmetten van een woning. en het opkuisen na een brand of een overlijden.
nad
Eenmalige schoonmaak huis MYGO.
Wil jij graag je huis een eenmalige schoonmaakbeurt laten geven? Of ben je net verhuisd of ga je verhuizen en zoek je een verhuisschoonmaak? Of wil je je woning wellicht een grote voorjaarschoonmaak geven? Op deze pagina vind je alle informatie omtrent een eenmalige schoonmaak van je woning.
slimcleaning.be
Eenmalige schoonmaak Fix-It Schoonmaakbedrijf.
Maar dan nog al dat stof, cement sluiers op vloeren en muren, door de ramen schijnt nog niet de zon. Dan is het fijn als dit zo snel mogelijk weer fris is en ruikt zodat er in geleefd en gewerkt kan worden.
dehuisopkoper.be
Kosten schoonmaak woonhuis 2022 - overzicht OfferteAdviseur.
Kosten eenmalige schoonmaak woonhuis. Gratis offertes Altijd gratis en vrijblijvend! Schoonmaken; het is niet ieders favoriete bezigheid. En ook al houden we onze woningen doorgaans netjes en schoon, soms kan de viezigheid in huis weleens uit de hand lopen. Als u een verbouwing heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld, of als u een tijd erg druk bent geweest met werk of studie. Misschien is het tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak, maar komt u hier gewoon simpelweg niet aan toe. Dan kan het beter en ontlastend zijn om een schoonmaakbedrijf in te huren. Dit kunt u eenmalig doen en u bepaalt wat er wordt schoongemaakt. Op die manier kunt u zich bezighouden met uw belangrijke taken, terwijl de schoonmakers uw woning professioneel reinigen.
ara-cleaning.be
Eenmalige schoonmaak.
Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn. Deze schoonmaak kunt u ook laten inzetten bij een verhuizing: we kunnen dan het oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de verhuurder of koper van het pand.
socialreturn.nu
Ik ben op zoek naar iemand die ons huis eenmalig schoonmaakt voordat wij ons nieuwe huis intrekken.
Eenmalige verhuis schoonmaak. ik ben op zoek naar iemand die ons huis eenmalig schoonmaakt voordat wij ons nieuwe huis intrekken. Het is nu nog leeg. De wanden en vloeren worden nu en begin volg wk gedaan. Rond 2 of 3 aug denken wij dat het schoongemaakt kan worden. De vorige bewoners hadden 4 honden en 4 katten. Het gaat om begane grond en 2 verdiepingen. Als u meer info nodig hebt, kunt u mij per email bereiken. Wilt u vrijblijvende offerte sturen? Geachte mevrouw X., Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze diensten. Zoals u in uw e-mail aangeeft is het huis dat u wilt laten schoonmaken geheel leeg. Hierdoor kunnen wij spreken van een verhuisschoonmaak. Als u op de onderstaande link klikt, kunt u zien welke werkzaamheden er worden gedaan bij een verhuisschoonmaak: http://www.schoonmaakwoede.nl/schoonmaakdiensten/verhuis-schoonmaak.: Als u vervolgens op de groene knop rechtsonder in uw scherm klikt, kunt u een datum kiezen waarop u de schoonmaak eventueel zou willen laten uitvoeren. Hierna vragen wij u een schatting te maken van de oppervlakte van uw nieuwe woning, door deze in te vullen op de site. Op basis hiervan ziet u direct een prijs.
ikkoopuwhuis.be
Algemene schoonmaak Ardoclean.
Wij zorgen voor een periodieke of éénmalige schoonmaak van.: Ramen en glaswerk. Klaslokalen, burelen, refters, bedrijfsruimtes, kleedkamers, appartementen en gemeenschappelijke delen. Opkuis nieuwbouw en verbouwing, schilderwerken. Opkuis na brand, rook, roet- en waterschade. Afwassen rolluiken, dakgoten, oversteken. Kuisen grafzerken en monumenten.
Eenmalige schoonmaak Schoonmaakbedrijf in Antwerpen Poetsbureau M7 Cleaning.
Schone oplevering van een huurhuis of kantoorruimte. Eenmalige schoonmaak na een verhuizing of ontruiming. Vervuiling door leegstand van een kantoorpand, appartement of studentenhuis. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen bestaan uit stofzuigen, dweilen en afnemen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat grof vuil en stofresten effectief worden verwijderd. De ruimte is direct klaar voor oplevering, huur, verhuur of verkoop. Uiteraard kan een eenmalige reiniging ook worden toegepast als basis voor een beter periodiek schoonmaakonderhoud. Een ruimte welke grondig is gereinigd, is eenvoudiger bij te houden. Vrijblijvende prijsopgave voor eenmalige schoonmaakdiensten. Binnen M7 Cleaning hechten we waarde aan een klantgerichte service en dienstverlening. Ook als u daar slechts eenmalig gebruik van wenst te maken. Bijvoorbeeld bij het grondig laten reinigen van een studentenkamer, een woonhuis of een kantoor. Uiteraard behoort een eenmalige schoonmaak van sanitair, trappenhuizen of openbare ruimtes ook tot de mogelijkheden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u altijd van een op maat gemaakte prijsopgave met scherpe tarieven. Maak hier uw afspraak! Poetsbureau in Antwerpen.

Contacteer ons