Resultaten voor schoonmaakbedrijven

 
schoonmaakbedrijven
 
Schoonmaakbedrijf Cleanit voor professioneel poetswerk in Antwerpen.
Geen opdracht is te groot of te klein voor schoonmaakbedrijf Cleanit. Wij nemen schoonmaakopdrachten aan van 15 tot 1.500 m2 in regio Antwerpen. Schoonmaak van kantoren. Investeer je kostbare tijd aan de uitbouw van je zaak terwijl onze schoonmakers je kantoren, winkel of bedrijfsgebouw poetsen. Dat kan zowel binnen als buiten de openingsuren. Meer over kantoorschoonmaak. Schoonmaak van traphallen. De gang, lift en de traphal schoonmaken in je appartementsgebouw? Ook voor kleine schoonmaakwerken komen we met de glimlach langs. Meer over VME schoonmaak. Niet alleen voor de interieur schoonmaak, maar ook voor de glazenwas kan je op onze expertise rekenen. Meer over glazenwas. Waarom schoonmaakbedrijf Cleanit? 24/7 schoonmaakservice binnen en buiten de kantooruren. Vaste contactpersoon en wachtdienst met 24/7 permanentie. Weinig personeelsverloop, dus steeds vertrouwde gezichten. Intern opgeleide poetshulpen met goede kennis Nederlands. Correcte prijzen voor klant en eerlijke personeelsverloning. Ook uitdagend of eenmalig poetswerk. Een volledig huis poetsen voor verkoop, uitdagend kuiswerk voor een tv-renovatieprogramma of graag wat helpende handen bij de jaarlijkse lenteschoonmaak? Ook voor dergelijke eenmalige kuisopdrachten staan de Cleanit schoonmakers paraat. Lees meer
dehuisopkoper.be
Schoonmaakbedrijven in jouw regio.
Afhankelijk van dat wat er wordt schoongemaakt, of onderhouden moet worden, zijn er schoonmaakbedrijven die zich in één of meerdere reinigings- of schoonmaakwerken gespecialiseerd hebben. De professionele schoonmaker die weet wat het betekent om de handen uit de mouwen te steken en uw vertrouwen niet beschaamt.
schoonmaakbedrijven
Lavans: ooit begonnen als wasserij Wilhelmina en uiteindelijk uitgegroeid tot een innovatief en actief bedrijf: expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. 'We' werken inmiddels enkele jaren naar tevredenheid samen met Fonville. Zij verzorgen de schoonmaak van ons kantoor, het sanitair en sinds kort dus ook de cleanroom.
Schoonmaakbranche - Alle zaken op een rijtje.
Een aantal daarvan zullen te zien zijn in Alle Zaken Op een Rijtje op Kanaal Z in de 'Special: Alle Schoonmaakbedrijven Op Een Rijtje. Aan de hand van de gesprekken die we de komende periode hebben met schoonmaakbedrijven komt hier een overzicht met symbolen.:
Schoonmaakbedrijven Sint-Truiden Barri Cleaning Service: ruitenwasser, terreinonderhoud.
Proper met een hoofdletter. Eén van de beste schoonmaakbedrijven in regio Sint-Truiden vindt u bij Barri Cleaning Service. Barri Cleaning Service uit Sint-Truiden is een kersvers bedrijf dat begin 2016 werd opgericht. Een jonge onderneming dus, waarin met veel passie gewerkt wordt. Zaakvoerder Barri staat aan het roer van het schoonmaakbedrijf en staat tevens zelf op de werkvloer. Een zelfwerkend patron, dat betekent: heldere afspraken, directe communicatie en piekfijn afgeleverd werk. Zowel voor periodieke schoonmaak als voor de eerste opkuis na nieuwbouwwerken is onze schoonmaakfirma uw partner. Voor particulieren en bedrijven. Schoonmaakexpert Barri wast uw ramen proper tot in het kleinste hoekje. Een glashelder resultaat gegarandeerd! Schakel onze professionele hulp in voor het onderhouden van uw terreinen. Parkings, terreinen, recreatiedomeinen. Bij ons vindt u tevens de uitgelezen klusjesman. Barri helpt u voort wanneer u zelf geen tijd heeft om klusjes in of rond uw woning uit te voeren. Dankzij Barri Cleaning Service hoeft u nooit meer naar de wasstraat. Onze mobiele carwash komt gewoon tot bij u! Heeft u nog vragen? Wenst u een afspraak te maken? Bij ons vindt u gegarandeerd één van de meest betrouwbare schoonmaakbedrijven in Sint-Truiden en de rest van Limburg.
Schoonmaakbedrijven Kärcher.
Ga verder naar inhoud Ga verder naar navigatie. nl Nederlands fr Français. Schoonmaak en onderhoudstips. Tips om vuil in huis aan te pakken. Tips voor reiniging en onderhoud rondom het huis. Dealers en verkooppunten. Verlengde garantie acties. Online reparatie My Kärcher.
Offerte schoonmaakbedrijven - Schoonmaakbedrijf - Genk - Limburg.
Volg ons op. Gratis schoonmaak offerte. U bent op zoek naar schoonmaakbedrijven regio Limburg? Zoek niet verder. B&K Pro Service uit Zonhoven is het schoonmaakbedrijf in Limburg met de beste service en prijzen. Wij werken in heel Limburg. Algemene schoonmaak, ramen wassen, eerste opkuis, vloeren kuisen, dakgoten reinigen, zonnepanelen, gevels, rolluiken, koepels, reclamepanelen.,
Schoonmaak Turnhout - Schoonmaakbedrijf Smets.
als professioneel poetsbedrijf gaan onze poetsers, wassers, schoonmakers e.a. collega's' van het kuisteam enthousiast aan de slag om orde en netheid te brengen in huishoudens, bedrijfskantoren, winkels en magazijnen. Copyright all rights reserved. Schoonmaakbedrijf Smets in Turnhout - geen vuiltje aan de lucht!

Contacteer ons