Resultaten voor schoonmaakbedrijven

 
schoonmaakbedrijven
 
schoonmaakbedrijven
Opkuis van appartementen. Steeds meer schoonmaakbedrijven focussen zich op de industriële sector. Echter is voor ons de 'klassieke' schoonmaak erg belangrijk. Dergelijke werkzaamheden vinden met name plaats binnen de tertiaire sector. Denk hierbij aan kantoren, ziekenhuizen, gemeentehuizen, scholen, crèches en winkelcentra.
Schoonmaakbedrijven offertes.
of ontvang vrijblijvend 4 offertes en vergelijk.: Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf? Ontvang tot 4 offertes van schoonmaakbedrijven en vergelijk. Vul het formulier zo goed mogelijk in. Hoe meer details u geeft, des te beter kunnen onze schoonmaakbedrijven een interessante offerte opmaken. Lees meer
schoonmaakbedrijven
Schoonmaakbedrijven.
Filter: provincie Antwerpen Brussel Henegouwen Limburg Luik Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Waals-Brabant West-Vlaanderen. Gom 2000 ANTWERPEN. Laurenty 4000 LIEGE. Atalian 1070 BRUSSEL. Jette Clean 1780 WEMMEL. Mobility Masters 2170 MERKSEM. Care 2100 DEURNE. XLG Facility 1140 EVERE. Caro Maintenance 6040 JUMET. Home Clean Services 5020 VEDRIN. Cleandienst 8000 BRUGGE. Dit bedrijf wordt niet op omzet gerangschikt. Hoe wordt de positie van een bedrijf bepaald? Terug naar sectorindex. Geef een typering aan alle bedrijven in deze lijst.
keyboost.vlaanderen
Vergelijk Gratis Offertes van Schoonmaakbedrijven Solvari.
Ramen en deuren. Bekijk alle projecten. Bedrijf aanmelden Over Solvari Nieuwsbrief Contacteer ons. Ben jij een vakman? Kom in contact met nieuwe klanten via Solvari. Vind hier je project. Vind informatie, bedrijven en offertes voor nog véél meer projecten. Bekijk alle projecten. Ramen en deuren. Bekijk alle projecten. Aanmelden als vakman. Vergelijk gratis offertes. Meer dan 10 jaar ervaring. Vergelijk Gratis Offertes v. Mensen zijn op hun best als ze werken in een goed klimaat en als de omgeving goed schoon is. De schoonmaak van uw bedrijfspand is dus belangrijk! Bent u geïnteresseerd in schoonmakers die incidenteel komen schoonmaken of juist periodiek? De bij ons aangesloten schoonmaakbedrijven zorgen ervoor dat uw bedrijfspand straalt als nooit tevoren. Daarnaast heeft het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf meer voordelen, waaronder.:
Grote schoonmaakbedrijven - ICS Services.
Dat wil zeggen dat alle onderhoud en reiniging van uw gebouwen en locaties wordt uitgevoerd door een betrouwbare partner. Met andere woorden, bij grote schoonmaakbedrijven geniet u van één aanspreekpunt voor alles van algemene schoonmaak tot groenonderhoud. Alle werkzaamheden van grote schoonmaakbedrijven als ons worden dan ook uitgevoerd door geschoold en betrouwbaar personeel dat werkt met professioneel materiaal voor een optimaal resultaat.
De top 50 grootste schoonmaakbedrijven van Nederland.
Gom Schoonhouden en Asito zijn de laatste twee spelers die met hun omzet boven de €100 miljoen uitkomen - op grote afstand volgen op plekken 6 tot en met 10 de schoonmaakspelers EW Facility Services, Dolmans Groep, SchoonGroep Nederland, Hectas Facility Services en Succes Schoonmaak. Dolmans is van de top 10 het enige bedrijf met een omzetgroei van meer dan 10 met name te wijten aan het winnen van belangrijke aanbestedingstrajecten, terwijl SchoonGroep en Succes Schoonmaak hun omzet juist zagen dalen ten opzichte van 2014. De top 10 heeft gezamenlijk een aanzienlijk deel van de totale Nederlandse markt in handen. In 2011 hadden de top 10 spelers een gezamenlijke omzet van ruim €1,5, miljard, en in 2015 ligt dit bedrag nog hoger met €1,6, miljard aan omzet - maar liefst 93 van de gehele markt. Hago heeft van de €1,6, miljard 22 in handen, 5 meer dan in 2011. ISS heeft het meeste aandeel ingeleverd - van 20 in 2011 naar 14 in 2015. Top 11 - 20 schoonmaakbedrijven VLS Groep, ICS Groep, Professional Facility Services Group PFSG en Fonville Schoonmaakbedrijven volgens op plaats 11 tot en met 14.
Hand Clean - Professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
Wij verzorgen professionele reinigingen voor kantoren, ziekenhuizen, zwembaden, traphallen in appartementsgebouwen. Hand Clean verzorgt ook de volledige opleveringsschoonmaak. Bij Hand Clean zorgen wij voor het aller beste resultaat. Opkuizen Na Brand. Door onze professionele vakkennis zal het reinigen van uw woning of kantoorpand met uiterste precisie worden gereinigd. Hand Clean het professionele schoonmaakbedrijf uit Antwerpen. Welkom op de website van Hand Clean! Het professionele schoonmaakbedrijf van Antwerpen. Bij ons kunt u voor éénmalige en/of de periodieke schoonmaakbeurten terecht. Hand Clean is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan: algemene schoonmaak, industriële reiniging, opleveringsschoonmaak en opkuizen na brand. Wij zijn een zeer ervaren schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat voor bijna iedere klus voor u klaar staat. Wij verzorgen zowel bij particulieren als bedrijven een éénmalige of periodieke schoonmaakbeurt.
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
letterlijk en figuurlijk. Eco Friendly Cleaning. Reiniging na brand waterschade. Dieptereiniging keukens sanitair. Werken bij Gom. Vraag hier jeofferte. Zoek jeeen schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat jenodig hebt. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hun job en bij jeorganisatie. Wij matchen de juiste profielen met de juiste functie, want werknemers die gelukkig zijn met hun job kunnen jebeter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers jeorganisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk. Flexibel en efficiënt. Schoonmaak op maat.
All Cleaning BVBA Hoboken, schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Professionele schoonmaakpartner voor uw bedrijfsruimte, appartementsgebouw, fitness, school en parking. Interesse in perodiek schoonmaakdienst? Het periodieke schoonmaakwerk bestaat uit het dagelijks en wekelijks onderhouden van ruimten. All Cleaning heeft 12jaar ervaring in periodieke schoonmaakdiensten. Banken, advocatenkantoren, consultancybedrijven, fitnesscentra, garages, appartementsgebouwen, bureel en recreatieruimten, scholen, transport voedingsindustrie. Bij ziekte of verlof van personeelslid beschikken wij over een voldoende grote reserve van vaste medewerkers en sturen wij reeds dezelfde vervangers. Met onze diensten zijn uw schoonmaakzorgen voorbij. Kies voor All Cleaning. Als syndicus kunt u beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf. Periodiek schoonmaak van gemeenschappelijke delen. Van reiniging tot onderhoud van kantoren en industriële gebouwen. Voor, tijdens en na kantooruren. Eenmalig of periodiek. Van reiniging tot onderhoud van klaslokalen, refters, toiletten. Voor, tijdens en na schooluren. Eenmalig of periodiek. Vrijblijvende offerte nodig?

Contacteer ons