Resultaten voor schoonmaakbedrijf brussel

 
schoonmaakbedrijf brussel
 
Kantoor schoonmaken in Brussel.
Dankzij haar ervaring in het schoonmaken van kantoren in Brussel en haar kennis van de bijzonderheden van de lokale brusselse markt kan ons bedrijf zich perfect aanpassen aan de specifieke noden van de onderhoud en het schoonmaken van uw onderneming.
dehuisopkoper.be
Société de nettoyage: Depuis plus de 20 ans, nous exerçons à Bruxelles!
Uw schoonmaakbedrijf in Brussel, Vlaams Brabant en Vlaanderen. Schoonmaak van kantoorgebouwen, schoonmaak van administratieve gebouwen, schoonmaak van scholen, schoonmaak van hotels, schoonmaak van winkels, cateringdiensten, glazenwassen, industriële reiniging, openbare aanbestedingen, enz. Vraag uw offerte! Uw schoonmaakbedrijf inBrussel, Vlaams Brabant en Vlaanderen.
Contactgegevens van het schoonmaakbedrijf in Waals-Brabant en in Brussel België - Clean Solution.
Schoonmaken van bedrijven en gebouwen in Waals-Brabant en Brussel. SCHOONMAKEN VAN GEBOUWEN. SCHOONMAKEN VAN KANTOREN. SCHOONMAKEN VAN APPARTEMENTEN. WASSEN VAN VENSTERS. Kwaliteit is nooit toevallig: het is steeds het resultaat van een intelligente inspanning - John Ruskin. Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf.
DNS Company - Schoonmaakbedrijf in Brussel en Wallonië.
Met meer dan 15 jaar ervaring en knowhow biedt ons schoonmaakbedrijf bedrijven en professionals een breed scala aan gepersonaliseerde diensten aan. Van het onderhoud van kantoren tot de specifieke behandeling van vloeren en een breed scala aan aanvullende diensten verbinden wij ons ertoe om hoogwaardig werk te leveren dat wordt uitgevoerd door opgeleide en zorgvuldige technici. Wij verplaatsen ons zowel in Brussel als in heel Wallonië en bieden u een gratis offerte aan.
Arterior - Professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel en in België.
U profiteert ook van een professionele opvolging en van transparante en concurrerende tarieven. Wat uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften ook zijn, Arterior Services heeft de oplossing. We komen zo spoedig mogelijk tussenbeide in heel België Brussel, Waals Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Vlaanderen.
Schoonmaakbedrijf Brussel - Schoonmaak Kantoren Einde bouw.
Servi-Clean biedt regelmatig en incidenteel onderhoud voor kantoren, industrieën, commerciële oppervlakken, werkplaatsen en gemeenschappen. Voor het reinigen van parketvloeren, het reinigen van tapijtvloeren, het reinigen van tegelvloeren, etc. gebruiken wij professionele kwaliteitsproducten en apparatuur. Ook het schuren en polijsten van alle oppervlakken, het drogen van vodden, stofzuigen en het dagelijks onderhoud van meubilair en sanitair nemen wij voor onze rekening. Schoonmaken van restaurants en cafés. Bij Servi-Clean begrijpen we dat de netheid van uw restaurant, eetzalen, bar en keuken een uiterst belangrijke factor is die uw succes bepaalt. Wij kunnen alle schoonmaaktaken uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw etablissement er professioneel uitziet en de hoogste niveaus van hygiëne handhaaft. Vertrouw het dagelijks onderhoud van uw Restaurant, Café en Bar toe aan een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in het centrum van Brussel.
Teleclean - Schoonmaakbedrijf voor ICT hardware en telefoons in Brussel.
Met meer dan 60 jaar ervaring op de teller volgde Teleclean de technologische vooruitgang op de voet en bracht zo steeds veiligere en innoverende oplossingen op de markt, in combinatie met een onberispelijke dienstverleningskwaliteit. Teleclean werd in 1952 opgericht en in 2011 overgenomen door een nieuw, jong en dynamisch team met het streefdoel de succesdiensten duurzaam op de kaart te zetten.
Schoonmaakbedrijven Brussel.
Uw bedrijf publiceren. Schoonmaakbedrijven in Brussel. Aantal resultaten: 1 - 20 van 295 Bekijk op kaart. Sorteren Met beschrijving. Omgeving 2 km. ter kamerenweg, 1800 Vilvoorde. Wij doen alle schoonmaak werk van a tot z. Meer info Offerte vragen. rue ropsy chaudron 57, 1070 Anderlecht. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor het schoonmaken volledig uit handen. Meer info Offerte vragen. Oudstrijdersstraat 63, 1700 Dilbeek. Belgoclean is een schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op KMO's' en scholen in de regio's' An.

Contacteer ons