Resultaten voor éénmalige schoonmaak

 
éénmalige schoonmaak
 
Schoonmaakbedrijf Brasschaat. Beste prijzen - Poetsdiensten.
Ook dit is één van de specialiteiten van ons bedrijf. Schoonmaakbedrijf Brasschaat: U heeft interesse in schoonmaakbedrijf Jefa-Cleaning, maar wat nu? Misschien heeft u nu wel interesse, maar heeft u nog verdere vragen, dan kan u steeds contact opnemen met ons bedrijf. Ook wanneer u graag een prijsofferte krijgt, kan u steeds contact opnemen met ons. Wij staan u graag bij voor professioneel advies. Onderhoud van kantoren en winkels. Vloer- en tapijtreiniging. Opkuis na werken of bij oplevering van nieuwbouw. Advies, opleiding, begeleiding en opvolging. Heeft u een andere oplossing nodig? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.
Schoonmaak Oud-Turnhout - Schoonmaakbedrijf Oud-Turnhout - Schoonmaakfirma.
Behalve schoonmaak kan u ons contacteren voor een resem andere diensten zoals ramen wassen, zonnepanelen reinigen, gevelreinigingen, dakreinigingen, oprit terras reinigen en eerste opkuis van woningen, appartementen, gebouwen, winkels., Tags: schoonmaken, schoonmaak, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijven, offerte, prijs, kostprijs, prijsofferte, opgave, Oud-Turnhout, schoonmaak Oud-Turnhout, schoonmaakbedrijf Oud-Turnhout, schoonmaakfirma, poetsfirma, poetsbedrijf, poetsbureau, schoonmaakbureau, schoonmaken, laten schoonmaken.,
Eenmalige schoonmaak Schoonmaak Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen.
We staan klaar om al uw eenmalige werken grondig uit te voeren, tegen correcte tarieven. Aarzel niet en contacteer ons vandaag! U kan op ons beroep doen voor de volgende activiteiten.: opleveringsschoonmaak na renovatie of verhuis. opleveringsschoonmaak van uw nieuwbouw. opkuis na brand- of waterschade. verhuur- en verkoopklaar maken van woningen. bestrijden van ongedierte. desinfecteren van sanitaire installaties. ontstoffen of boenen van parket. vegen en reinigen van parkings en paden. reinigen van sandwichborden. verwijderen van cementplekken op vloeren, muren, ramen en raamomlijstingen. leeghalen en reinigen van woningen en bedrijfsgebouwen. vervoer van materiaal naar containerpark. klaarzetten van vergaderzalen en eetruimtes. Glaswasserij - Schoonmaak Boone-12.
Schoonmaak: laat je woning onder handen nemen door een professional.
Een professionele schoonmaakhulp weet ook perfect welke producten geschikt zijn voor jouw klus, zonder daarbij schade te veroorzaken. Enkele voorbeelden van schoonmaakwerk waarvoor je hun hulp kan inroepen zijn.: het eenmalig of periodiek schoonmaken van bedrijven, kantoren, winkels, horecazaken of particuliere woningen., het wassen van ramen., het afwassen van cornissen, rolluiken of koepels., de eerste opkuis van een nieuwbouw of na verbouwingswerken., het reinigen van tapijten, zonnewering of zonnepanelen., het ontmossen van gevels, opritten en daken., het ontruimen of ontsmetten van een woning. en het opkuisen na een brand of een overlijden.
Schoonmaak voor of na de verhuis voor de particulier MdN.
MdN, schoonmaakbedrijf met kantoren n Brussel, Gent, Doornik en Charleroi, biedt een gespecialiseerde dienst aan teneinde uw huurwoning klaar te maken voor inspectie. Onze professionele teams dagen op op het afgesproken tijdstip om een volledige en grondige reiniging uit te voeren. Elke vlek wordt gevonden en verwijderd met onze milieuvriendelijke producten. Ook kunnen wij eventuele gebreken signaleren zodat u deze later kunt herstellen. MdN Cleaning houdt zich echter enkel bezig met de professionele schoonmaak, niet met eventuele herstellingen. U heeft net een huis gekocht en wenst het helemaal schoon te maken voor intrek? Of uw huurders zijn vertrokken en u moet het pand schoonmaken voordat u het weer kunt verhuren? Ons schoonmaakbedrijf is uw vertrouwde partner voor een grondige schoonmaak.: Schoonmaken van alle soorten vloeren tegels, parket, tapijt, vinyl. Schoonmaken van muren en plafonds, verwijderen van vlekken. In orde brengen van sanitair, keukens. Onze passage, een echte meerwaarde. Na ons bezoek kunt u uw meubels plaatsen en genieten van een perfect propere woning. En als u het pand verhuurt, kunt u het in onberispelijke staat laten zien.
Hand Clean - Professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
HET PROFESSIONELE SCHOONMAAKBEDRIJF UIT ANTWERPEN. Bij Hand Clean verzorgen wij éénmalige of periodieke schoonmaakbeurten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen professionele reinigingen voor kantoren, ziekenhuizen, zwembaden, traphallen in appartementsgebouwen. Hand Clean verzorgt ook de volledige opleveringsschoonmaak. Bij Hand Clean zorgen wij voor het aller beste resultaat. Opkuizen Na Brand. Door onze professionele vakkennis zal het reinigen van uw woning of kantoorpand met uiterste precisie worden gereinigd. Hand Clean het professionele schoonmaakbedrijf uit Antwerpen. Welkom op de website van Hand Clean! Het professionele schoonmaakbedrijf van Antwerpen. Bij ons kunt u voor éénmalige en/of de periodieke schoonmaakbeurten terecht. Hand Clean is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan: algemene schoonmaak, industriële reiniging, opleveringsschoonmaak en opkuizen na brand. Wij zijn een zeer ervaren schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat voor bijna iedere klus voor u klaar staat. Wij verzorgen zowel bij particulieren als bedrijven een éénmalige of periodieke schoonmaakbeurt.
Eenmalige schoonmaak Zonhoven, Hasselt, Sint-Truiden, Limburg.
Dan steekt Poetsteam Maria graag de handen uit de mouwen voor een eenmalige schoonmaak overal in Hasselt, Zonhoven, Sint-Truiden en elders in Limburg. Zowel bij professionals als particulieren komen wij graag over de vloer. Natuurlijk kunt u ook beroep op ons doen als schoonmaakbedrijf in kantoren, glazenwasser, tapijtreiniger. xml version"1.0" encoding UTF-8? Tijd voor een lenteschoonmaak? Dan zorgt Poetsteam Maria met veel plezier voor een frisse lentebries in huis of op kantoor. Gewapend met een jarenlange ervaring, een ontembare passie voor poetsen en al het nodige schoonmaakmateriaal zorgen wij voor een grote lenteschoonmaak, laten we de eerste zonnestralen binnen en halen wij de spons over de ongure wintermaanden.
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Een eenmalige schoonmaak. € 699,-, per schoonmaak inclusief btw, inclusief schoonmaakmiddelen en -materialen. Thuisschoonmaak, professioneel en vakkundig. Ik heb naast mijn opdrachten vanuit mijn functie als makelaar tevens mijn eigen huis laten schoonmaken door Thuisschoonmaak. Wij zijn heel erg tevreden. Ik zeg wij, want ook mijn vrouw vond het helemaal top. En dat zegt ze niet altijd van mijn schoonmaak werkzaamheden. Ik zeg: 'doen' en geniet van je schone huis '.' Tiede de Boer Heemstede Makelaar. Thuisschoonmaak is voor mij in alle opzichten een betrouwbaar bedrijf met een professionele instelling en dito medewerkers. Als directeur leid ik een druk bestaan. Schoonmaken is dan iets waar ik ook geen tijd voor heb. Gelukkig is daar dan Thuisschoonmaak. Ik heb Thuisschoonmaak leren kennen als een gedreven en klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Gijs Martini Hoofddorp.

Contacteer ons