Résultats pour schoonmaak

 
schoonmaak
 
Schoonmaak van kantoren en bedrijven Schoonmaakbedrijf Vlotter.
Onze sociale onderneming levert kwalitatief maatwerk en specialiseert zich onder meer in algemene schoonmaak van openbare ruimtes, wandelgangen en trapzalen. Als vaste partner van enkele gemeentes uit de Rupelstreek en werkzaam voor tal van firmas uit de regio hebben we jarenlang ervaring opgebouwd als professionele B2B poetsdienst.
nagelsalon schiedam
Icarus Schoonmaakbedrijf.
schoonmaak groothandel
Venus schoonmaak.
Hier vindt u de belangrijkste informatie terug als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de reiniging van ruiten, marmeren vloeren en interieurs. Klik op activiteiten voor meer info. Wenst u contact met ons op te nemen? Gebruik dan onze. Matti bvba Hulstlaan 11 8400 Oostende T.
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Schoonmaak Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak jobs Grimbergen. Schoonmaak jobs Vilvoorde. Schoonmaak jobs Meise. Schoonmaak vacatures Aalter. Schoonmaak vacatures Gent. Schoonmaak vacatures Maldegem. Schoonmaak vacatures Sint-Martens-Latem. Schoonmaak vacatures Antwerpen. Schoonmaak vacatures Borsbeek. Schoonmaak vacatures Kontich. Schoonmaak vacatures Mechelen. Schoonmaak vacatures Schilde. Schoonmaak vacatures Wilrijk. Schoonmaak vacatures Brugge.
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Binnen Care Expert Cleaning leveren wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan toonaangevende bedrijven binnen onder andere de farmaceutische sector. Wij zorgen ervoor dat de krit. 12 uren geleden. Medewerker schoonmaak avonddienst. Functie Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in ons ziekenhuis burelen, consultaties, verpleegeenheden.
Poetshulp schoonmaken bij u thuis met dienstencheques.
Ja, want het systeem van schoonmaakhulp met dienstencheques werd ingevoerd door de Belgische overheid en is volkomen wettelijk. Niets dan voordelen dus! Waarom is Het Poetsbureau anders en beter? Wij werken glashelder, zonder bijkomende kosten of onaangename verrassingen. Onze wachttijden zijn kort en je bent altijd zeker van een uitstekende service. Onze kuismannen en kuisvrouwen worden zorgvuldig gescreend en zijn uitermate betrouwbaar en gemotiveerd. Je kan dus gerust zijn: je schoonmaak, strijk, boodschappen of maaltijden zijn in vaardige handen. Op zoek naar professionele schoonmaak? Postcode of gemeente. Vraag een offerte aan.
Vacatures schoonmaak AZ Nikolaas.
De functionaliteiten van onze website zijn niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Voor onze Schoonmaakdienst. zijn wij op zoek naar jouw toptalent! Wij zijn binnen onze Schoonmaakdienst steeds op zoek naar nieuwe, professionele collega's. Heb jij interesse om ons team te vervoegen? Solliciteer dan snel via onze jobsite! Ik werk graag in het ziekenhuis omdat er hier een heel leuke sfeer is.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contactez nous