Chercher à schoonmaak werk zoeken

 
schoonmaak werk zoeken
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
SCHOONMAAK NA EVENMENT OF FEEST. KANTOOR SCHOONMAAK AMSTERDAM. WIE ZIJN WIJ. SCHOONMAAK NA VERBOUWING AMSTERDAM. SCHOONMAAK NA WATERSCHADE. Ervaar zelf het gemak van professionele schoonmaakservice. Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Werken bij Nike Een job bij een sterk merk.
Voordelig shoppen in de on-campus Nike Store. Vacatures Nike ELC. Nike is continu op zoek naar logistieke medewerkers. Bekijk hieronder het aanbod Nike vacatures en solliciteer direct! Ook jobstudenten kunnen werken bij Nike, zowel tijdens schoolvakanties als door het jaar! Lees meer
schoonmaak vacatures in Antwerpen SimplyHired.
Als werkleider IVD ben je verantwoordelijk voor het beheer en de dagelijkse leiding van de interieur verzorgende dienst. Je werkt correct met oog voor detail. Bossenstein NV Ranst. Mondkapjes verplicht door klanten en personeel. Er gelden richtlijnen voor social distancing. Er zijn ontsmettings, desinfecteer of schoonmaakprocedures van. Poetshulp Thuiszorg Dienstencheques. Zorgbedrijf Antwerpen Antwerpen. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons en wij behandelen je sollicitatie. Je kan via je persoonlijke account je sollicitatie opvolgen. Geeft 1-20 weer van 253. Ik wil de nieuwste vacature-alerts ontvangen voor de functie van Schoonmaak in Antwerpen. Voer een e-mailadres in. United States Canada. Argentina Australia België Brasil Deutschland España France India Ireland Italia México Nederland Österreich Portugal Schweiz South Africa Sverige United Kingdom. 2021 SH Inc. Privacy Algemene voorwaarden Accessibility Privacycenter. Displayed here are Job Ads that match your query. SimplyHired may be compensated by these employers, helping keep SimplyHired free for jobseekers. SimplyHired ranks Job Ads based on a combination of employer bids and relevance, such as your search terms and other activity on SimplyHired. For more information, see the SimplyHired Privacy Policy.
Vacature Werkleider schoonmaak.
Volledig uitgebreid zoeken. Stad Geel is op zoek naar een voltijds werkleider schoonmaak, contractueel, onbepaalde duur. Nette en propere gebouwen vormen een basisvoorwaarde voor een aangename dienstverlening en een fijne werkomgeving. De medewerkers van de schoonmaakploeg steeds op de juiste plaatsen efficiënt inzetten, vormt de uitdaging van een werkleider schoonmaak. Als werkleider schoonmaak sta je in voor de dagelijkse leiding van de schoonmaak van de dienst sport en infrastructuur. Je zorgt voor een vlotte organisatie en efficiënte werking van de ploeg. Je coördineert de taakverdeling, werkorganisatie, uurroosters, verlofregelingen, vervangingen en volgt de bijhorende administratie op. Je organiseert teamvergaderingen en neemt deel aan briefingsmomenten. Je ziet toe op de kwaliteit van het geleverde werk en vormt het aanspreekpunt voor andere diensten en externe partners.
Schoonmaker geen vitaal beroep? Zonder hen kunnen ziekenhuizen wel sluiten Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De schoonmaaksector heeft expertise op het gebied van desinfectie en hygiëne, zegt Martijn Donders, woordvoerder van Vebego, waar zon 12 duizend schoonmakers werkzaam zijn. Volgens Donders heeft de schoonmaak een vitaal beroep maken ook een ander effect: Als je als cruciaal wordt bestempeld, ga je er alles aan doen om die standaard ook waar te maken. Schoonmakers zorgen er voor dat ziekenhuizen, kantoren en treinen schoon blijven.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de. Medewerker schoonmaak vervangingscontract. Onze groep is voor woonzorgcentrum WZC Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Medewerker schoonmaak m/v. Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de. Medewerker schoonmaak m/v deeltijds. Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de. Medewerker Schoonmaak Woonzorgcentrum te Laarne. Onze groep is voor woonzorgcentrum Larenshof in Laarne op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak om ons fijne team te vervoegen. 288 Bekijk" alle Schoonmaak en technische dienst jobs Bekijk alle jobs.
Schoonmaak vacatures: vind snel je baan Actiefwerkt.nl.
Ben jij die schoonmaakmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Tilburg zijn wij zoekende naar ervaren en zelfstandige schoonmaakmedewerkers. We hebben diverse mogelijkheden voor zowel ochtend als middagdiensten. Informeer bij ons. Wij zijn per direct op zoek naar schoonmakers in Losser. Ben jij iemand die van aanpakken houdt en wat extra wil bijverdienen. Lees dan snel verder. Je hoeft niet perse enige ervaring te hebben, als je maar gemotiveerd. Ben jij op zoek naar schoonmaak werk in Amersfoort en ben jij per direct beschikbaar? Voor een kantoorpand in Amersfoort ben ik op zoek naar een schopnmaakmedewerker. Je maakt hier schoon van maandag tot en met vrijdag van 1600.: Op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk waar je goed mee verdient? Wil je deze zomer lekker aan de slag, reageer dan nu op deze leuke baan! Wil jij graag aan de slag als gastvrouw/heer bij een. Weert is op zoek naar schoonmaakmedewerkers die per direct willen werken in de omgeving van Roggel. Je werkzaamheden zullen bestaan uit diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair, sanitair etc. 25 uur per week.; Wij zoeken voor de weken 303132, vakantiekrachten die willen schoonmaken.
EW Facility Services Creating Hospitality.
EW Facility Services ademt hospitality. Al ruim dertig jaar zoeken wij naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor onze partners. De beleving van de eindgebruiker is hierbij onze drijfveer. Dát is onze expertise. Daar doen wij alles voor. Bekijk onze diensten. Ontwikkelingen coronavirus COVID-19 Klik hier voor meer informatie. Wil jij werken bij ons? Bekijk de vacatures. Elke dag opnieuw gaat ons team voor prestaties op het hoogte niveau. Elke dag opnieuw gaat ons team voor prestaties op het hoogste niveau Sportcentrum Papendal is opdrachtgever van EW Facility Services van het eerste uur. Lees meer Meer opdrachtgevers. Wij zochten een ervaren partner die gewend is te werken in een dynamische omgeving zoals Thialf. It giet oan! Thialf is hét toneel voor internationale schaatsevents op topniveau. Met het nieuwe Thialf dat in november 2016 is opgeleverd willen zij zelfs het onbetwiste. Lees meer Meer opdrachtgevers. Wij zochten naar een partner die de kwaliteit professionaliteit van onze organisatie kan evenaren. Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Een partner die aansluit op de kwaliteit en professionaliteit van het hotel.
Vacatures Schoonmaakwerk 1.156 jobs op VDAB.
Interim met optie vast" werk" online sinds 23 januari 2020. Voor onze klant, een gekend en sterk groeiend bedrijf actief in de schoonmaak van kantoren en bedrijven, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde collega om mee te helpen poetsen!

Contactez nous