Chercher à professionele schoonmaak

 
professionele schoonmaak
 
Home Gerpol Cleaning.
GERPOL Professionele schoonmaak. Dagelijkse/wekelijkse schoonmaak: winkels, kantoren, tavernes., Dagelijkse/wekelijkse schoonmaak: winkels, kantoren, tavernes., Zonnepanelen reiniging Dakreiniging. Vraag nu je offerte aan. Bel ons nu. 0473 877 230. Schoonmaak op maat. Gerpol is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten. Verzorgen van de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak van onder andere: kantoren, apotheken, banken, winkels, fabrieken, appartementen, onderhoud van showrooms, gemeenschappelijke delen van residenties en studentenhuizen hoort ook tot het takenpakket. Van het grovere tot meer gedetailleerde schoonmaakwerk: onze medewerkers gaan graag, vol inzet, voor u aan de slag. Industriële schoonmaak, reinigen van parkings, productiehallen, werf-opkuis etc. Goede medewerkers betekenen niet zoveel zonder de juiste middelen. Mensen vormen het kapitaal van de onderneming. Enkel voertuigen en machines van de hoogste kwaliteit.
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
Cleaning products Igepa.
U bent hier. professionele schoonmaak en hygiëneproducten. Door de overname van het bedrijf MS Professional Team heeft Igepa het aanbod uitgebreid met professionele schoonmaak en hygiëneproducten. Begin maart 2015 hebben we groothandel van hygiëne en schoonmaakmiddelen Besto uit Turnhout overgenomen.
Alprebo Professionele schoonmaak.
32 499 77 55 98. Mo Vr 7u30 18u00. Za Zo 9u00 12u00. Opkuis Huizen Panden. Neem contact met ons op. 32 496 43 02 22. 32 499 77 55 98. Ontruiming huizen panden. Opkuis en leeghalen van huizen, bedrijfspanden horecazaken. AlpreBO zorgt voor een snelle en efficiënte ontruiming, ontsmetting en reiniging. Onze opruim dienst helpt u graag bij de opkuis van uw woning, bedrijfspand of horecazaak. U kan op ons rekening voor ondermeer de eerste opkuis na: renovatiewerken, een faillissement, een sterftegeval, een brand of andere situaties waarbij een grondige opkuis nodig is. AlpreBO werk zowel voor beheerders van vastgoed, notarissen, KMO's' en kleine zelfstandigen als voor particulieren en nalatenschappen. Schoonmaak na ontruiming.
Professionele Schoonmaak vacatures augustus 2020 Indeed.nl.
Deze werkgever werft via Indeed. Snel reagerende werkgever. Schoonmaakonderhoud is jaren geleden opgericht met de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan professionele schoonmaak. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan. Huishoudelijk medewerker voor schoonmaak en lunches 8-12 uu.
Crowncleaning.
Vraag uw offerte aan. Velden met een zijn verplicht. JOUW BETROUWBARE PARTNER IN PROFESSIONELE SCHOONMAAK ADVIES. Crown-Cleaning is een professioneel schoonmaak bedrijf dat flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. Ten dienste staan van de klant staat duidelijk omschreven in onze mission statement.
Professionele schoonmaak Brasschaat De Standaard.
19 maart 2008 om 0000: uur. Het Buitengewoon Secundair Onderwijs Openluchtscholen Brasschaat start vanaf volgend schooljaar met een opleiding Onderhoud in instellingen en professionele schoonmaak, dit binnen opleidingsvorm III. De leerlingen worden enerzijds opgeleid om in te staan voor het onderhoud van instellingen en anderzijds opgeleid tot professioneel schoonmaker.
Professionele schoonmaak Levanto.
Levanto is je betrouwbare partner voor de professionele schoonmaak en het onderhoud van je gebouw. Wat kan Levanto voor jou doen? Volledig beheer van gebouwen. Klusjes en klein onderhoud. Het onderhoud is voornamelijk periodiek, maar Levanto doet ook eenmalige opdrachten. Waarom kiezen voor schoonmaak bij Levanto? Je krijgt snel je dienst met vooraf geselecteerde gemotiveerde werkzoekenden en vaste medewerkers. Deze mensen kregen een professionele beroepsopleiding in het kader van duurzame tewerkstelling. Je krijgt kwaliteit en flexibiliteit om een langdurige samenwerking te realiseren. Wil je een flexibele partner die rekening houdt met beschikbaar budget en specifieke behoeften? Dan moet je bij Levanto zijn. Doorlichting, opleiding en opmaak van werkschema's' behoren tot onze expertise. Alle schoonmaakopdrachten kunnen gerealiseerd worden met je eigen personeel, met personeel van Levanto of een combinatie van beide. Je service voldoet aan kwaliteitsprocedures volgens wettelijke veiligheids en kwaliteitsnormen. Schoonmaakproducten van het huis. Sinds kort werken wij enkel en alleen met onze eigen kuisproducten. Deze reeks garandeert de beste kwaliteit en is bovendien duurzaam. Wij werken enkel met producten die ecologisch verantwoord en 100% biologisch afbreekbaar zijn. Bij Levanto kan je terecht voor een unieke totaalformule van schoonmaken.
Bedrijf of hotel schoonmaken Group-f.
Home Professionele schoonmaak en ramen wassen Professionele schoonmaak. Kantoren poetsen, toonzalen schoonmaken, ramen wassen, Professionele schoonmaak is in de juiste handen bij schoonmaakbedrijf Group-f.: Een kraaknet bedrijf of toonzaal is jouw visitekaartje. Een totaalpakket op jouw maat. Duurzame schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen.

Contactez nous