Chercher à eenmalige schoonmaak

 
eenmalige schoonmaak
 
Cleaning Chris Wortegem-Petegem Expert Schoonmaak in West-Vlaanderen.
EEN STREEPJE VOOR OP ANDERE SCHOONMAAKBEDRIJVEN. Een dagelijkse, periodieke of eenmalige schoonmaak? We doen het allemaal! Gespecialiseerd in algemene schoonmaak en industriële schoonmaak. Ons werkterrein is heel Wortegem-Petegem en verder in West-Vlaanderen. Wij bieden een service op maat van uw schoonmaaknoden.
poetsen
Eenmalige schoonmaak De Hardware Hygiënist.
Doe de prijscheck. Hardware eenmalig laten reinigen? De Hardware Hygiënist staat voor u klaar. U kunt ons reinigingsteam inzetten tijdens een verhuizing of renovatie. Dit kanzowel bij een interne verhuizing van afdelingen als bij een verhuizing naar een ander pand.
DBL Cleaning te Boechout: eenmalige schoonmaakklussen.
We staan onder andere in voor volgende eenmalige schoonmaakopdrachten in Antwerpen en omstreken.: Eenmalig huis laten schoonmaken na verbouwingen. Nadat de werken gedaan zijn, komen wij langs voor de eenmalige schoonmaak van uw huis in Antwerpen en omgeving. Een verbouwing brengt heel wat stof en puinhoop met zich mee, maar wij laten alles kraaknet achter.
Eenmalige schoonmaak Schoonmaak Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen.
0486 90 80 86. Eenmalige schoonmaak door Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen. Onze professionele schoonmakers realiseren al uw eenmalige schoonmaakopdrachten volgens afspraak én met een superieur resultaat. We staan klaar om al uw eenmalige werken grondig uit te voeren, tegen correcte tarieven.
Home Crabeels schilder en schoonmaakbedrijf.
Onze klanten staan centraal: wij zijn duidelijk in onze communicatie, flexibel en professioneel. We denken steeds mee en doen er sinds 1930 er alles aan om u bij onze klanten een positieve herinnering achter te laten. Contact opnemen met schoonmaakbedrijf Crabeels. Crabeels Zn nv Wayenborgstraat 20, 2800 Mechelen. VCA gecertificeerd voor schilder en decoratiewerken schoonmaakwerken in industriële omgeving. In deze tijd van het Corona virus kunnen wij u extra van dienst zijn met ontsmettingswerken o.a sanitaires, keuken, kantines, balies, terminals, handvatten, deurklinken., Neem gerust contact op met ons. 2020 Crabeels Schilderwerken, Ruitenwassen en Schoonmaak.
Home The Comfort Company.
Mister Clean staat al 30 jaar in het schoonmaakvak onder het motto no job too dirty. Wij staan in voor de professionele schoonmaak van kantoren, fabrieken, scholen, en nog zoveel meer. Ons schoonmaakbedrijf komt elke werf of nieuwbouw opkuisen, maakt elk gebouw schoon na brand, rook, roet en waterschade of na een sterfgeval. Ook voor eenmalige jobs of ramen wassen kunt u bij Mister Clean terecht.
Schoonmaakbedrijf Oost-vlaanderen vkscleaning.
Eenmalige schoonmaak of een periodieke schoonmaak? Als u voor VKS Cleaning kiest, kunt u tussen een eenmalige schoonmaak en een periodieke schoonmaak kiezen. Bent u bijvoorbeeld van plan om een pand te verkopen en moet het eenmalig schoongemaakt worden? Geen probleem, wij komen in dat geval graag bij u langs.
Ik ben op zoek naar iemand die ons huis eenmalig schoonmaakt voordat wij ons nieuwe huis intrekken.
Eenmalige verhuis schoonmaak. Eenmalige verhuis schoonmaak. Eenmalige verhuis schoonmaak. ik ben op zoek naar iemand die ons huis eenmalig schoonmaakt voordat wij ons nieuwe huis intrekken. Het is nu nog leeg. De wanden en vloeren worden nu en begin volg wk gedaan.

Contactez nous