Résultats pour de schoonmaak

 
de schoonmaak
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
schoonmaak groothandel
Mia richtte 20 jaar geleden Dag van de Schoonmaak op: Poetspersoneel krijgt nu veel meer respect" VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. A
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Mia richtte 20 jaar geleden Dag van de Schoonmaak op: Poetspersoneel krijgt nu veel meer respect." Het is vandaag de 20e editie van de Dag van de Schoonmaak. Op die dag worden poetsvrouwen en mannen in de bloemetjes gezet.
schoonmaak Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: schoonmaak DE schoonmaak EN schoonmaak ES. Definities op Encyclo.nl: schoonmaak 3x. Vertalingen schoonmaak NLFR. de schoonmaak m.
de schoonmaak Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Is de Commissie van mening dat de verantwoordelijke sectoren zouden moeten bijdragen aan de schoonmaak? La Commission estime-t-elle que les secteurs responsables doivent contribuer au nettoyage?" En wat de schoonmaak betreft, zorgt het agentschap voor het onderhoud van 399 km wegen.
De of het schoonmaak? Welk lidwoord.
Rood of rode schoonmaak. Dik of dikke schoonmaak. Oud of oude schoonmaak. Goed of goede schoonmaak. Wat rijmt er op schoonmaak. Elk of elke: Elke schoonmaak. Aanwijzend voornaamwoord: Die schoonmaak. Bezittelijk voornaamwoord: Onze schoonmaak. Wat rijmt er op schoonmaak. Oefening van de dag.
BOMA Tout pour le nettoyage et l'hygine.'
La groupe d'articles' LAVAGE DE VITRES comprend tout pour la fentre nettoyeur professionnel: essuie-glaces cuivre, acier inoxydable, aluminium, des mouilleurs, des gants de lavage de vitres, des ceintures de laveur de vitres, des manches tlescopiques, des raclettes, des ponges, des peaux de chamois.,
mobiele ploeg in de schoonmaak vacatures SimplyHired.
Op zoek naar een meewerkende begeleider schoonmaak. Wat wordt er van jou verwacht? Je komt terecht in de mobiele ploeg en staat samen met je vaste collega in voor de algemene schoonmaak bij bedrijven. Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen.
Schoonmaak, gevelreiniging, dakreiniging, gevelrenovatie, werf opkuisen.
De blinkende hotelkamer maakt dat gasten zich welkom voelen alleen als deze echt overal proper is. En een hygiënische kamer in een ziekenhuis draagt bij aan het welzijn van patiënten. Elk pand of object is anders en iedere opdrachtgever is uniek. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. Niet alleen kijken we naar de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten schoonmaken, maar zeker ook hoe intensief deze worden gebruikt. Immers dat bepaalt op welke manier wij aan de slag gaan. Caro Services biedt een totaalpakket voor de schoonmaak en reiniging van uw gebouw. Zo kunnen wij inpandig schoonmaken, maar ook het reinigen van gevels en daken behoort tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor werf opkuisen, vloerreiniging, dakontmossing, reiniging van zonnepanelen, kaleien, glasbewassing en specialistisch reinigen. Geheel vrijblijvende offerte?

Contactez nous